Dezinfecție

Este una dintre cele mai importante operaţiuni din complexul măsurilor de prevenire şi combatere a bolilor infecţioase.

Dezinsecție

Insecticidele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății Publice, având efect de combatere pentru o perioadă mai lungă de timp.

Deratizare

Se bazează atât pe eliminarea sursei de invazie/infestare, cât și a condițiilor care au permis instalarea, supraviețuirea și reproducerea dăunătorilor.

Legislația privind serviciile DDD

Efectuarea periodică a operațiunilor DDD (dezinfecție, dezinsecție și deratizare)
este obligatorie pentru societățile comerciale, conform legislației în vigoare.


UNDE SE APLICĂ SERVICIILE DDD?

Asociații de proprietari
Instituții și spații publice
Spitale și policlinici
Scoli și grădinițe
Hoteluri și restaurante
Parcuri și grădini

Safe Pest Control

* servicii acreditate
* soluții sigure

Departamentul DDD (dezinfecție, dezinsecție și deratizare) elaborează planuri de combatere și monitorizare, personalizate pentru fiecare beneficiar în parte. Insecticidele utilizate se remarcă prin remanență, ceea ce asigură efectul rezidual de combatere pe o perioadă lunga de timp. Toate substanțele utilizate de RSI sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Întrebări posibile?

Cât durează o acțiune de dezinfecție?

În funcție de substanțele folosite, de suprafața, spațiul și zona supusă unei acțiuni de dezinfecție, specialiștii RSI vor stabili o serie de norme obligatorii și recomandări pentru reluarea activitățile în condiții de siguranță.

Substanțele folosite sunt certificate?

Toate substanțele utilizate de echipere RSI sunt, conform legislației României, certificate și avizate de către Ministerul Sănătații.

De ce sunt obligatorii acțiunile DDD?

Aplicarea măsurilor de prevenire și combaterer a dăunătorilor reduce cantitatea și frecvența folosirii biocidelor în favoarea altor metode. De asemenea, asigură o protecție permanentă a proprietății la dăunători, reduce expunerea umană și animală la bolile vectoriale transmise de către dăunatori pe diverse căi (mușcături, înțepături, contaminare directă sau indirectă). Este abordarea care prezintă cele mai puține riscuri pentru oameni, animale și mediu.

Cum combatem daunătorii pe termen lung?

Prin alegerea unui serviciu de management integrat al dăunătorilor, care se bazează atât pe eliminarea sursei de invazie/infestare, a condițiilor care au permis instalarea, supraviețuirea și reproducerea dăunătorilor, cât și pe protecția permanentă a habitatului uman.

Solicită o evaluare gratuită

Specialiștii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp.